anjashowAnja Menu

Onko firmallasi juhlat ja tarvitset musiikkiviihdettä? Täytätkö vuosia ja haluat tarjota vieraillesi livemusiikkia? Oletko menossa naimisiin ja hääjuhliin kaivataan menoa ja meinikiä musiikin voimin? Haluatko järjestää yllätyksen Kickoff tilaisuuteen tarjoamalla vauhdikasta jumppaa? Tässä on ratkaisu!

Tervetuloa valitsemaan oman suosikkisi Anja Menusta. Voit myös yhdistää eri menu vaihtoehtoja.

 

Anja Niskanen & Showteam - Lauantaiana bailataan vaan

Vauhdikas partyshow Anjan ja tanssiojoitten kera. Sopii erinomaisesti firmajuhliin, yökerhoon ja teille jotka haluatte kokea 80-luvun uudelleen.

 

Anja Niskanen - Iskelmätanssit

Tanssi Anjan ja hänen orkesterinsa Rosetten tahdeissa. Ohjelmisto sisältää mm. valssia, tangoa, bossa nova sekä suomipop hittejä 60-luvulta tähän päivään saakka.

 

Anja & Thommyanja_thommy

Loistava konsepti missä rakennamme juhlaasi juuri sinulle sopivan ohjelman. Tanssimusiikkia suomeksi ja ruotsiksi, partymusaa ja Anja hittejä. Toimimme myös illan ohjelmavetäjinä ja seurustelemme vieraitten kanssa.

 

 

 

 

 

 

Anja ja piano

Anja tarjoaa ikivihreitä iskelmiä ja soittaa myös yleisön toivekappaleita. Sopii sinulle joka arvostavat rentoa ja hauskaa viihdettä.

 

 

 

Step Touch with Anja

Vauhdikas jumppa, missä kaikki lihakset saavat kyytiä. Voi tilata suuremmille ryhmille. Miksi ei esimerkiksi yrityksen Kickoffiin. Voidaan yhdistää muihin menuihin.